Veglari shtëpiake

Pajisje shtëpiake të ndryshmë që nga çekanët e peshave të ndryshme, dorëza për punëtori,metra, sharra,kapëse, fleta dhe diamant sharrë, etj

Materiale Elektrike

Elektroda dhe tela saldues, llamba ndriçimi, LED drita, ndërprerës, siguresa, kabllo rryme dhe të tjera nga firma dhe brende të ndryshme, etj.

Semeringa

Qindra produkte dhe lloje te semeringave të madhësive dhe të përshtatshme për cilëndo nga pajisjet që kanë nevojë për riparim, me përcjellëse gomat e madhësive të ndryshme.

Pajisje për Sanitari

Çezme të llojeve të ndryshme, për banjo, për kuzhinë (lavaman). Gjithashtu pajisjet përcjellëse të tyre, si gomat, ngjitëset e plastikës dhe materialeve të ndryshme.

Hekurishte

Vida, zingjir dhe lidhëse, burgia të madhësive të ndryshme, bulona, cilindra dhe qindra,dorëza të dyerve dhe dritareve dhe shumë artikuj të tjerë.

Makina Elektrike

Makina të prerjeve, të fuqive të ndryshme edhe atë të markave të njohura si: BOSCH, METABO, MAKITA, DEWALT, HILTI etj. Të gjitha janë origjinale dhe posedojnë garancion.

Veshje të punëtorëve

Në hekurishten tonë gjeni veshje për staf të punëtorëve dhe pajisje për mbrojtjen e punëtorëe nga rreziqet e mundshme të punës.

Çelësa

Çelësa për përdorim shtëpiak dhe të punëtorive, të paketuara dhe të shitura me pakicë sipas nevojës suaj. Brende dhe çmime të ndryshme. Të gjitha i sjellim vetëm për ju!

Kërko nëpër produkte

Kerkimi specifik

search-product-sidebar
Sending

Vende të lira punës

  • Kontabilist

Produkti më I ri

Shikoni në vijim vetëm disa nga produkte ma të reja në ofertën tonë. Oferta është për gjithë ju, posaqërishtë për kliente tonë. Na kontaktoni për ma shumë informatat. Nëse deshironi ti bleni produkte online, atëherë regjistrohuni këtu dhe për 5 minuta do ta kryni procesin e blerjes.

Produkte në akcion

Për gjithë ju, posaçërishtë për mjeshtra – ju ofrojmë shumë produkte në akcion në bazën ditore. Zgjidhni produktin i cili ju nevojitet. Numri i produkteve në shitje me këtë çmim është limituar. Regjistrohuni këtu dhe bleni mallin online për 5 minutë. Për porosi mbi 300 euro – transporti është obligimi tonë.